sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mehukkaita hedelmiä ja uusi kynttilänjalka



Niin se vaan vaihtui tammikuu helmikuuksi. Ja on entistä valoisampaa! Enää ei tarvitse koululaistakaan herätellä pimeän kähmässä kouluaamuina, vaan sen saa tehdä mukavan luonnonvalon saattelemana :) Tykkään niin paljon! 

Ostin kipot ja kupit täyteen hedelmiä, ovat niin ihanan värikkäitä tuossa kulhossa. Ja ei, ei ne meillä pelkästään koristeena ole, ihan syötäväksi ne ostin vaikka olisivathan nuo kauniita ihan somisteenakin :) Useimpien hedelmien satokausi taitaa olla näihin aikoihin vuodesta parhaimmillaan, ovat nimittäin niin mehukkaita että niitähän söisi vaikka kuinka paljon. Tuohon ne päätyivät houkuttimeksi vanhaan Arabian kulhoon, joka on talomme entisten asukkaiden jäämistöä ja sittemmin aitan kätköistä esiin pengottu, kuten monet muutkin kotimme pienesineet ja astiat. Tuostahan nuo kaikki hedelmät ovat kohta tuosta yksi toisensa jälkeen parempiin suihin kadonneetkin :) Sellaisia vitamiinipommeja ovatkin, että jos niitä syö päivittäin, eipä paljon vitamiinilisiä tarvitse syödäkään.



Ellokselta tilasin muutamia kivoja sisustusjuttuja, kun kevään kuvaston mukana saapui jälleen ale-kuponkeja. Pitihän ne heti hyödyntää :) Tuohon mustaan kynttilänjalkaan ihastuin heti sen nähtyäni. Valkoisille kynttilänjaloille tuo olikin oikein sopiva kaveri. Nyt on soma kolmikko kasassa. Ja sopivasti erimittainenkin :) Taustalla näkyvä kasvitaulu on yksi neljästä kasvitaulusta, jotka ovat meille tulleet eräältä koululta. Siitä kerroinkin tarkemmin jonkin aikaa sitten täällä. 

Mukavaa alkanutta helmikuuta kaikille! Nautitaan valon määrän lisääntymisestä ja kevättä kohti lipumisesta :)